Not Enough Sage for This S*** Roller Blend - Roll On 10ml

Negatiivisen energian ja ilmapiirin vallitessa voi pidemmän päälle tulla turhautumisen ja epätoivon tunteita pintaan. Juuri se palaveri joka olisi hoitunut sähköpostilla. Tai se työpaikan epäilopilleri joka natinallaan ankeuttaa kaikkien arkea on taas suu vaahdossa valuttanut elämänilon kevät sateiden mukana viemäriin. Se tunne, kun mikään määrä salviaa ei vain puhdista ilmaa riittävästi ja ionisointi sisätiloissa on kielletty. Blue Sage on astunut apuun tuotekehityksensä kanssa. Tämän blendin avulla voit karkottaa negatiivista energiaa ympäriltäsi. Tuote toimii niin kotona kuin puutarhassakin. Työpaikalla, opintojen ahjossa you name it. Käytettynä on myös huomaamattomampi kuin salvianipun kanssa tanssiminen tai sen tupsuttelu just sen epäilopillerin kintereillä. 

Sipaise tätä iholle siinä missä pulssi tuntuu ja leiju kohti tasapainoisempaa tunne-elämää myös silloin, kun niitä sun kallisarvoisia hermojasi koetellaan. May the force be with you! 

Tuotteeseen käytetyt eteeriset öljyt: Dalmatian salvia, Valkosalvia, Muskatellisalvia, Palo Santo, Frankinsence, Sypressi, Laventeli murretussa kookosöljyssä. Tuote ei tahraa eikä jätä ihoa öljyiseksi.

 Valmistusmaa: Yhdysvallat, Blue sage

11,20 €
Hinta sis. ALV