Custom Kapula

Kaikki Korpinkantaman shamaanirumpukapulat ovat yksilöllisiä ja uniikkeja. Jos kuitenkin mielessäsi on jotain, mitä täältä et löytänyt, voit tilata juuri toiveidesi mukaisesti valmistetun soittokapulan.

Voit tilata custom kapulan myös lahjaksi!

  • Värivaihtoehtoja on runsaasti.
  • Kuvioinnin suhteen vain mielikuvitus on rajana. 
  • Varsi on jykevää kotimaista mäntyä.
  • Varren kuviointiin voi tilauksesta tehdä polttomerkkejä / kaiverrusta
  • Voit tilata yksivärisen peruskapulan mieleiselläsi värillä tai voit toivoa haluamaasi symbolia tai nimikirjaimiasi huovuttaen soittokapulaan.

Hinta custom kapulalle vaihtelee sen mukaan, kuinkapaljon eri tekniikoita ja välineitä valmistukseen tarvitaan, myös kapulan yksityiskohtien määrä vaikuttaa hintaan. Hintahaitari asettuu kuitenkin pääasiassa 25€ - 68€ välille.

Kolmipäinen soittokapula voi hinnaltaan poiketa edellämainitusta hintahaitarista johtuen siitä, että niitä ei ihan joka mättäällä ole poimittavissa, mutta tässäkin tapauksessa, varsinainen yksityiskohtien määrä voi vaikuttaa nostavasti tai laskevasti lopulliseen hintaan.

Tilatessasi custom kapulan, sinua ei veloiteta oston yhteydessä. Tilauksen saavuttua otan yhteyttä yksityiskohdista, toimitusaikataulusta ja hinnasta sopiaksemme. Tämän jälkeen saat tilausehdot ja maksutiedot vahvistettavaksesi.

Voit myös tiedustella custom kapulaan liittyviä kysymyksiäsi sähkpostilla, soittamalla tai whatsapilla.

0,00 €
Hinta sis. ALV